Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος σκηνοθέτησε ληστεία, γιατί «έφαγε» τα χρήματα μαθητών

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος σκηνοθέτησε ληστεία, γιατί «έφαγε» τα χρήματα μαθητών

"'Εφαγε" τα χρήματα των μαθητών, τα οποία με κόπο μάζευαν ευρώ – ευρώ οι ίδιοι και οι γονείς τους, για να πραγματοποιήσουν μία σχολική εκδρομή και σκηνοθέτησε ληστεία, ώστε να το παίξει ο ίδιος θύμα.

Τα παραπάνω έκανε ο υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, ενώ δε δίστασε να αυτοτραυματιστεί ελαφρά, ώστε το σενάριό του να γίνει πιστευτό.

Ο 53χρονος δάσκαλος είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι γύρω στις 9:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μέσα στο προαύλιο του σχολείου, του επιτέθηκαν άγνωστοι και αφού τον χτύπησαν, του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο και 1.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του και τα οποία προορίζονταν για σχολική εκδρομή των μαθητών του σχολείου. Το δάσκαλο βρήκε τραυματισμένο λίγες ώρες αργότερα η ιδιοκτήτρια του κυλικείου του σχολείου και κάλεσε την αστυνομία.

Ωστόσο, τα επιχειρήματά του 53χρονου εκπαιδευτικού δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ερευνώντας την υπόθεση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη.

Ο δάσκαλος αναγκάστηκε να ομολογήσει και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια