Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε ο σκύλος - μασκότ των Λαδάδικων στο "σπίτι" του (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε ο σκύλος - μασκότ των Λαδάδικων στο "σπίτι" του (VIDEO)

Ο σκύλος-μασκότ των Λαδάδικων είχε υποστεί κακοποίηση από αγνώστους τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου.

Μάλιστα για το συμβάν ο Δήμος Θεσσαλονίκης υπέβαλε μήνυση κατ΄ αγνώστου.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Αρβανιτίδου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τα αδέσποτα, επεσήμανε σχετικά με την επιστροφή του Σόλωνα:

"Βρισκόμαστε στο φυσικό χώρο του Σολωνάκου, ο οποίος κακοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, τον περιμένουμε από ώρα σε ώρα. Το τραύμα του έχει αρχίσει να θρέφει και έχει πλέον αφιερωθεί. Ο Σόλωνας, θα πάρει αντιβίωση για να γίνει καλά. Όλοι στη γειτονιά τον προσέχουν, υπάρχει άνθρωπος που θα του δίνει τα φάρμακα του, γιατί όλοι εδώ τον αγαπούν. Ένα περιστατικό που έχει συμβεί στο παρελθόν είναι πως παλιότερα είχαν επιχειρήσει κάποιοι να υιοθετήσουν τον Σολωνάκο, τον είχαν πάρει όχι σε διαμέρισμα, σε αυλή. Δυστυχώς όμως, είχε παρουσιάσει κατάθλιψη, δεν είχε όρεξη για τίποτα και αναγκάστηκαν να τον επιστρέψουν στο σπίτι του, στα Λαδάδικα".

Από την άλλη, η Ζωή Μποζαγλυκίδου, οδοντίατρος της περιοχής, τόνισε ότι το σκυλί βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση την Δευτέρα, δύο μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε και πως δεν είχε διάθεση για τίποτα εκείνη την ημέρα. Κάτι ανάλογο ειπώθηκε και από την Λένα Τζίτζικα, καταστηματάρχη της περιοχής. Η κ. Λένα σημείωσε πως μπορεί ο Σόλων να είναι η μασκότ της περιοχής, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να δέχεται τα χάδια όλων, ενώ τόνισε και την επιτακτική ανάγκη της πρόσληψης μέτρων για να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά στο μέλλον.

Τη μεγαλύτερη, όμως, χαρά από την επιστροφή του Σολωνάκου δεν την πήραν οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά η τετράποδη Λούσυ, η οποία είναι κι εκείνη πολλά χρόνια στα Λαδάδικα και είχε μαραζώσει μακριά από τον φίλο της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr

dog.jpg
dog.jpg
dog2.jpg
dog2.jpg
dog3.jpg
dog3.jpg

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια