Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ζαγοράκη

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ζαγοράκη

Τη διαγραφή του Θεόδωρου Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η διαγραφή του κ. Ζαγοράκη ήταν απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Υπενθυμίζεται πως ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βεταράνος αθλητής του "Δικεφάλου", πρόεβη σε δήλωση αργά χθες το βράδυ σχολιάζοντας την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

"Εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου", τόνιζε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαγοράκης.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια