Θεσσαλονίκη: Κλειστό το ξενοδοχείο Electra Palace

Θεσσαλονίκη: Κλειστό το ξενοδοχείο Electra Palace

Έκλεισε τις πόρτες του το εμβληματικό ξενοδοχείο της πλατείας Αριστοτέλουςγια να γίνει ανακαίνιση 

Κλειστό για ανακαίνιση είναι το ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki στην πλατεία Αριστοτέλους. Ειδικότερα, οι εργασίες άρχισαν στις 23 Ιανουαρίου και ήδη έχει τοποθετηθεί σκαλωσιά από την μία πλευρά του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών μηνών περίπου.

Ειδικότερα, το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο του ξενοδοχείου έχει ως εξής: Αγαπητοί επισκέπτες και συνεργάτες, Στα πλαίσια αναβάθμισης των εγκαταστάσεών μας και βελτίωσης των υπηρεσιών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εργασίες ανακαίνισης του Electra Palace Thessaloniki, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 23/01/2020 και θα ολοκληρωθούν περίπου εντός τριών μηνών.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε στη διάθεσή σας μέσω email ή τηλεφωνικώς.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σημειώνεται ότι το Electra Palace Thessaloniki, "γεννήθηκε" στη Θεσσαλονίκη το 1972, ενώ ο όμιλος Electra Hotels & Resorts έχει στη διαχείρισή του άλλα τρία ξενοδοχεία στην Αθήνα και ένα στη Ρόδο.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια