Θεσσαλονίκη: «Κυριακή στα Εκπαιδευτήρια» με το επιτυχημένο πρόγραμμα Cinekid

Θεσσαλονίκη: «Κυριακή στα Εκπαιδευτήρια» με το επιτυχημένο πρόγραμμα Cinekid

Κυριακή στα Εκπαιδευτήρια - Cinekid

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυριακή στα Εκπαιδευτήρια», το πρόγραμμα Cinekid συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη.

Για τον μήνα Φεβρουάριο θα προβληθεί η ταινία «Corgi: To σκυλάκι της βασίλισσας» για τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 12:00.

Οι μικροί μαθητές μπορούν, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, να παρακολουθήσουν δωρεάν τη μεταγλωττισμένη ταινία στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη.

  • Θα λειτουργεί κυλικείο στον χώρο του φουαγιέ.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα προβολής με φαγητά ή αναψυκτικά.

«Corgi: To σκυλάκι της βασίλισσας»

Έντονα συναισθήματα και δυνατά μηνύματα θα ξεπηδήσουν μέσα από τη σπουδαία αυτή ταινία, που έχει ως πρωταγωνιστή τον αξιαγάπητο σκύλο της βασίλισσας.

“Ο Ρεξ, ένα αξιαγάπητο κόργκι, απολαμβάνει τα προνόμια του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας της Αγγλίας, μέχρι που το σκάει από το παλάτι και καταλήγει σε ένα καταφύγιο σκύλων. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού, του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.”

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια