Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς

Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς

Πολύωρη διακοπή νερού είναι προγραμματισμένη για σήμερα σε περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει πως "θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιών αγωγών στη συμβολή των οδών Χαλδίας - Αγίου Βασιλείου του Δήμου Καλαμαριάς".

Κατά την Εταιρεία, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 08:00 και θα ολοκληρωθούν στις 14:00.

"Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς ΧαλδίαςΑγίουΒασιλείουΔαβάκηΦωκαίαςΠαρασκευοπούλου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς", αναφέρει η ΕΥΑΘ.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν και την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

"Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 από τις 08:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιών αγωγών στη συμβολή των οδών Χαλδίας - Αγίου Βασιλείου του Δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Χαλδίας, Αγίου Βασιλείου, Δαβάκη, Φωκαίας, Παρασκευοπούλου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση".

πηγή: ΕΥΑΘ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια