Θεσσαλονίκη: Οι κάτοικοι των Πεύκων ξεκίνησαν περιπολίες γειτονιάς για να διώξουν τους κακοποιούς

Θεσσαλονίκη: Οι κάτοικοι των Πεύκων ξεκίνησαν περιπολίες γειτονιάς για να διώξουν τους κακοποιούς

Αποφασισμένοι να προστατεύσουν τις γειτονιές τους από τους κακοποιούς με κάθε τρόπο είναι οι κάτοικοι των Πεύκων Θεσσαλονίκης. Μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά επιθέσεων που έχουν σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα, χθες το βράδυ για πρώτη φορά μια ομάδα κατοίκων ανέλαβε δράση.

Λίγο μετά τις 11 και με τον υδράργυρο να βρίσκεται στους 0 βαθμούς κελσίου, πέντε κάτοικοι βγήκαν στον δρόμο για περιπολία. Η βάρδιά τους κράτησε πάνω από τρεις ώρες. Στο διάστημα αυτό δεν εντόπισαν κάποια ύποπτη δραστηριότητα.

«Δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε την Αστυνομία σε καμία περίπτωση. Παρακολουθούμε την κίνηση στους δρόμους της περιοχής και αν διαπιστώσουμε κάτι ύποπτο ενημερώνουμε την Αστυνομία» δήλωσε στο thestival.gr, o κ. Ζήσης Ξενοφώντας.

Να σημειωθεί ότι από χθες η αστυνόμευση της περιοχής είναι εντονότερη. Με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, αυξήθηκαν οι δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας που περιπολούν στα Πεύκα.

Από την πλευρά τους πάντως, οι «άγρυπνοι φρουροί» των Πεύκων δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις περιπολίες γειτονιάς μέχρι οι κακοποιοί να πάρουν το μήνυμα πως η περιοχή δεν είναι πλέον εύκολος στόχος.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια