Θεσσαλονίκη: Κλείνει σχολικό κτίριο λόγω προβλημάτων θέρμανσης

Θεσσαλονίκη: Κλείνει σχολικό κτίριο λόγω προβλημάτων θέρμανσης

Για μία μέρα λόγω τεχνικών εργασιών στο σύστημα θέρμανσης της σχολικής μονάδας στην Καλαμαριά

Κλειστά θα είναι σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, το 22ο Νηπιαγωγείο, το 23ο Δημοτικό και το 7ο Γυμνάσιο,  τα οποία στεγάζονται σε ενιαίο σχολικό κτίριο που βρίσκεται  επι της οδού Πάτμου 13 στην περιοχή του Βυζαντίου, στο δήμο Καλαμαριάς.

Την σχετική απόφαση έλαβε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Ιωάννης Δαρδαμανέλης καθώς στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα θα γίνουν τεχνικές εργασίες που στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα στον κεντρικό λέβητα και επειδή δεν μπορούσε να αποκατασταθεί σήμερα και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, αποφασίστηκε από τον δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Δαρδαμανέλη και από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών να μείνουν κλειστά την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου το 23ο Δημοτικό και το 7ο Γυμνάσιο,  τα οποία στεγάζονται σε ενιαίο σχολικό κτίριο», δήλωσε στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Αθλητισμού – Πολιτισμού Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Αθανάσιος Γιαννακός.

«Οι σχολικές επιτροπές σε επικοινωνία που είχαν με το άτομο που ασχολείται με την συντήρηση των σωμάτων θέρμανσης αποφάσισαν πως η καλύτερη λύση είναι να κλείσει για μια μέρα το σχολείο για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Πιστεύουμε πως την Παρασκευή το σχολείο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά με λυμένο το θέμα της ζέστης», συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια