Θεσσαλονίκη: 800 θέσεις εργασίας αναζητούν... εργαζόμενους!

Θεσσαλονίκη: 800 θέσεις εργασίας αναζητούν... εργαζόμενους!

Ευκαιρίες απασχόλησης στον τουριστικό κλάδο προσφέρουν 40 ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα

Ουρές σχημάτιζαν οι υποψήφιοι για μία θέση εργασίας στον χώρο του τουρισμού -την "ατμομηχανή" της ελληνικής οικονομίας.

Περίπου 1.600 υποψήφιοι όλων των ηλικιών δήλωσαν συμμετοχή στις ημέρες καριέρας που διοργάνωσε η εταιρία εύρεσης εργασίας Workathlon, αναζητώντας προοπτικές απασχόλησης στην βιομηχανία του τουρισμού.

"Για τρίτη συνεχή χρονιά λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη αυτό το event, με τις δύο προηγούμενες να στέφονται με επιτυχία", όπως επεσήμανε στο makthes.gr η managing director στο Workathlon, Κατερίνα Σαντίκου.

"Χρόνο με το χρόνο διπλασιάζονται και οι υποψήφιοι αλλά και τα ξενοδοχεία", συμπλήρωσε με εμφανή ικανοποίηση.

Ταυτόχρονα, εξήγησε την διαδικασία κατά την οποία "οι υποψήφιοι έρχονται, μπαίνουν στον χώρο, βλέπουν τους manager των ξενοδοχείων και μπορούν μέσα σε πέντε λεπτά να δείξουν το ταλέντο τους".

Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως η διαδικασία αυτή είναι "μια μοναδική ευκαιρία για πολλούς να βρουν εργασία ενώ μέχρι τώρα έστελναν απλά ένα απρόσωπο βιογραφικό".

Σε συνεργασία μάλιστα, με την Coca-Cola παρέχονται δωρεάν σεμινάρια εισαγωγής στο bartending.

"Ευελπιστώ να βρω τη θέση εργασίας που ονειρεύομαι", αναφέρει η Μαρία, απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, η οποία επέλεξε τον κλάδο γιατί προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης".

Ο Νίκος από την πλευρά του, αν και έχει σπουδάσει Νομική, εντούτοις δεν μπόρεσε να βρει δουλειά πάνω στον τομέα του για αυτό και δήλωσε συμμετοχή στις ημέρες καριέρας ελπίζοντας να βρει μια δουλειά που, όπως είπε,"θα μου επιτρέπει να ζω αξιοπρεπώς".

workathlon-meres-karieras-tourismos.jpg
workathlon-meres-karieras-tourismos.jpg
workathlon-meres-karieras-tourismos2.jpg
workathlon-meres-karieras-tourismos2.jpg
workathlon-meres-karieras-tourismos3.jpg
workathlon-meres-karieras-tourismos3.jpg

πηγή:makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια