Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε ο εντοπισμός πατινιών με υποβρύχιο drone στον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε ο εντοπισμός πατινιών με υποβρύχιο drone στον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η εύρεση πατινιών – εντοπισμός ογκωδών αντικειμένων τα οποία βρίσκονται στον βυθό του Θερμαϊκού από το συνεργείο του δήμου και πιο συγκεκριμένα από τη διεύθυνση βιώσιμης κινητικότητας και Περιβάλλοντος, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης.

Ο εντοπισμός θα λάβει χώρα με ειδικό τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο όχημα που θα διατρέξει όλο το τμήμα της νέας παραλίας. Με αποτέλεσμα, εφόσον το επιτρέψει και ο καιρός θα συνεχιστεί η δράση με την ανάσυρση των ηλεκτρικών πατινιών και όχι μόνο.

Επιπλέον, εκτός από τα ηλεκτρικά πατίνια θα υπάρξει πληροφόρηση για το τι άλλο υπάρχει στον βυθό και γενικώς στο κρηπίδωμα.

Το υποθαλάσσιο drone σύμφωνα με πληροφορίες όταν είναι κρύα τα νερά ή υπάρχει κύμα δεν παρουσιάζει αυτροφισμό. Δηλαδή χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη ώρα μέχρι να «έρθει» στην θερμοκρασία της θάλασσας.

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε ο εντοπισμός πατινιών με υποβρύχιο drone στον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1
Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε ο εντοπισμός πατινιών με υποβρύχιο drone στον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ), φωτογραφία-2
Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε ο εντοπισμός πατινιών με υποβρύχιο drone στον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ), φωτογραφία-3

Πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια