9+1 ατάκες που λένε οι φοιτητές για να φλερτάρουν στην Θεσσαλονίκη

9+1 ατάκες που λένε οι φοιτητές για να φλερτάρουν στην Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη κρατούσε, κρατά και θα κρατά τον τίτλο της πιο ζεστής και ερωτικής πόλη της Ελλάδας. Το λένε ΟΛΟΙ! Μια βόλτα στην παραλία της, ένα καλοκαιρινό ή και χειμερινό δειλινό, θα σε πείσει. Οι εικόνες που θα δεις, θα σου χαρίσουν απλόχερα τον ερωτισμό. Μπορείς να φτάσεις στο πιο ψηλό σημείο της. Στα κάστρα της και να την “χαζέψεις” φωτισμένη. Εκεί που ορισμένοι, από τους 100.000 φοιτητές της πόλης, πίνουν μπίρες και ερωτεύονται. Γραφική και ταυτόχρονα αστική, μουντή και ταυτόχρονα ζωντανή. Η Θεσσαλονίκη είναι και ερωτική και ερωτεύσιμη.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τους νέους της πόλης για να μάθουμε κάποιες από τις πιο ερωτικές, αλλά και αστείες ατάκες, που λένε ή ακούνε ενώ φλερτάρουν!

1. “Ο φίλος μου από δω ξέρει να σου πει, χωρίς να σου μιλήσει, αν είσαι dog type person ή cat type person” ή κάπως έτσι θα σπάσεις τον πάγο (προσπάθησες τουλάχιστον).

2. “Ωπ, κι εσύ εδώ. Μα δεν με θυμάσαι;” Η λεγόμενη θηλυκή αυτοπεποίθηση.

giphy.gif

3. “Μου αρέσεις και ήρθα να σου μιλήσω γιατί μου αρέσει να διεκδικώ αυτό που θέλω” ή μια σπάνια και ωμή ειλικρίνεια των ημερών μας (δεν το βλέπουμε συχνά εξάλλου).

4. “Κοπελιά δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται το κάπνισμα; Να καλέσω το 1142;” Γιατί ο αντικαπνιστικός νόμος είναι και sexy και trendy. 

5. “Από πότε τα χρυσά φαίνονται πάνω από τα διαμάντια;” Όταν μία κοπέλα φοράει χρυσό κόσμημα. (σκιάχτηκαμε!)

giphy.gif

6. “Τι κάνεις το βράδυ; Έλα στο σπίτι μου να φάμε ντολμαδάκια της μαμάς” ή η γνώστη Φοιτητική πείνα.

7. “Είσαι ότι πιο ωραίο υπάρχει μέσα στο μαγαζί”, δηλαδή κλασικό και συνηθισμένο (βαρεθήκαμε).

8. “Καλησπέρα, μπορώ να σου την πέσω;” ή προσεγγίζοντας κάποιον χιουμοριστικά.

9. “Έχω βάλει στοίχημα με τον φίλο μου πόσο χρονών είσαι. Εγώ λέω πάνω από 20 και αυτός κάτω. Άμα κερδίσω το στοίχημα κερνάω ποτό” (και ας μην ξεχνάμε η πραγματική φιλία στα δύσκολα φαίνεται) γιατί η συνεργασία είναι το ήμισυ του παντός. 

giphy.gif

10. “Δεν σε πονάνε αυτά τα μάτια; Γιατί εμένα με σκοτώνουν”. Έτσι όμως δεν κάνουμε δουλίτσα το 2020 χρυσό μου! Επηρεασμένος φανερά από πρωταγωνιστές αισθηματικής ταινίας.

Y.Γ. Ρωτήθηκαν άτομα μεταξύ των ηλικιών 20-25. Τα αγόρια δήλωσαν πως οι κοπέλες πλέον είναι πολύ προκατειλημμένες, και τις περισσότερες φορές δεν τους δίνουν το θάρρος να κάνουν κίνηση. Οι κοπέλες δήλωσαν πως τα αγόρια προτιμούν να φλερτάρουν μέσω social media. Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν πως τα βασικά τρία χαρακτηριστικά για το καλό και συναισθηματικό φλερτ είναι το βλέμμα, η ειλικρίνεια και το καλό χιούμορ!

πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια