Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές φωτογραφίες από τη ληστεία της Γιαννιτσών - Τον πετσόκοψαν για 50 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές φωτογραφίες από τη ληστεία της Γιαννιτσών - Τον πετσόκοψαν για 50 ευρώ

Σοκάρουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με την παροχή πρώτων βοηθειών στο ένα από τα θύματα της ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 02:00, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Οικονόμου και Κώττα Ρούλια, κοντά στο One Salonica, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Άτομα κρατώντας μαχαίρια και ξύλινα αντικείμενα προσέγγισαν τρεις Πακιστανούς και έναν Έλληνα και αφαίρεσαν από τους δύο 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στα θύματα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ. Το ένα από τα θύματα είχε δύο μαχαιριές στην πλάτη. Το μαχαίρι χτύπησε το νεφρό του άτυχου νεαρού προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο δεν προέκυψε εμπλοκή τους στο περιστατικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σκληρές.

maxairoma 3.jpg
maxairoma 3.jpg
maxairoma 1.jpg
maxairoma 1.jpg

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια