Ημερίδα για διατροφή, άσκηση και κάπνισμα στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα για διατροφή, άσκηση και κάπνισμα στη Θεσσαλονίκη

Οσα πρέπει να γνωρίζετε

Η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη, γνωστή για το αδιαμφισβήτητο διαχρονικά επιστημονικό της υπόβαθρο, αλλά και την άρτια Στρατιωτική της Εκπαίδευση, έρχεται με μία νέα ολοκληρωμένη πρόταση σε θέματα διατροφής, άσκησης παχυσαρκίας και διακοπής καπνίσματος.

Τη θεματολογία της Ημερίδας, η όποια συντονίζεται από τη Διεύθυνση Σπουδών της Στρατιωτικής Σχολής, θα καλύψουν κορυφαίοι Καθηγητές των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης, Αξιωματικοί της Σχολής με ειδική επιστημονική κατάρτιση επί των αντικειμένων, καθώς και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου της Άθλησης, της Διατροφής και της Εστίασης.

Η ημερίδα με τίτλο: «Προσθέτοντας το Ευ στο Ζην: Διατροφή, Άσκηση και Κάπνισμα στο Μικροσκόπιο» διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ιατρείο Παχυσαρκίας- Διατροφής και Μεταβολισμού της Α΄ Πανεπιστημιακής Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ», το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , το Τμήμα Διαιτολογίας-Διατροφής του  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης MP Balatsinos, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων Άσκησης και Υγείας, την ΠΑΕ-ΠΑΟΚ και τον γνωστό Executive Chef Στέφανο Σταμίδη, επικεφαλής της Oμάδας του Εστιατορίου του Ξενοδοχείου Nikopolis.

Η διεξαγωγή της έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Θεσσαλονίκης από τις 09:00 έως τις 14:30.

Το παρών αναμένεται να δώσουν η Πολιτική, Θρησκευτική, Στρατιωτική Ηγεσία της πόλης, οι Πρυτανικές Αρχές, η Πανεπιστημιακή Κοινότητα, κορυφαίοι αθλητές και επώνυμοι επαγγελματίες του χώρου της άθλησης και της διατροφής. 

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας θα επιτραπεί αυστηρά με προσκλήσεις, οι όποιες – σύμφωνα με τη διοίκηση της Σχολής, έχουν ήδη εξαντληθεί.

ssas.jpg
ssas.jpg

πηγή: life-events.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια