Διέρρηξαν γνωστό μπουγατσατζίδικο στη δυτική Θεσσαλονίκη

Διέρρηξαν γνωστό μπουγατσατζίδικο στη δυτική Θεσσαλονίκη

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης γνωστό μπουγατσατζίδικο στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ρημαγμένο βρήκε σήμερα τα ξημερώματα το κατάστημά του ο γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, Φίλιππος Μπαντής, που διατηρεί το ομώνυμο μπουγατσατζίδικο στην Παναγία Φανερωμένη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Άγνωστοι δράστες μπούκαραν στο κατάστημα σπάζοντας τη βιτρίνα και εν συνεχεία άνοιξαν το ταμείο προκειμένου να αρπάξουν ό,τι βρουν.

«Ήρθα στο μαγαζί γύρω στις 5 και το βρήκα έτσι» ανέφερε στη Voria.gr ο κ. Μπαντής, λέγοντας πως στο ταμείο υπήρχαν μόνο κέρματα. «Το πολύ να πήραν συνολικά δέκα ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, μόλις την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει τρεις διαρρήξεις στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, ενώ το μαγαζί του έχει μπει στο στόχαστρο των διαρρηκτών τέσσερις φορές σε διάστημα περίπου πέντε ετών.

«Στην περιοχή υπάρχει ανάγκη περισσότερης αστυνόμευσης» επεσήμανε ο κ. Μπαντής.

πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια