Θεσσαλονίκη: Κραυγή απόγνωσης των Α.μ.ε.Α για τη μετακίνηση με τον ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή απόγνωσης των Α.μ.ε.Α για τη μετακίνηση με τον ΟΑΣΘ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι Α.μ.ε.Α στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο τα προβλήματα της συγκοινωνίας, αλλά και της μετακίνησης τους γενικότερα.

Άτομο με αναπηρία 80% μέσω ιστοσελίδας εργαζομένων του ΟΑΣΘ εκφράζει τα παράπονά τη, ζητώντας να γίνουν όσα είναι αναγκαία για τη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης των ΑμεΑ.

Όπως αναφέρει το Think Simple η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρει:

«Καλησπέρα σας, θα ήθελα να εκφράσω κάποια παράπονα αλλά πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οδηγούς του ΟΑΣΘ, που οι περισσότεροι με εξυπηρετούν καθημερινά από Καλαμαριά για Β. Όλγας (στάση Ανάληψη), ή από Δελφών Ανάληψη για Καλαμαριά (στάση ΕΠΑΛ).

Φέτος είμαι δεύτερη χρονιά του θερινού Λυκείου, πήρα την απόφαση να βγάλω το Γενικό Λύκειο νυχτερινό της Καλαμαριάς ΕΠΑΛ. Είμαι Α.μ.ε.Α με 80% αναπηρία, το μόνο που ζητάω να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη η μετακίνηση των λεωφορείων από Καλαμαριά.

Περιμένω στη στάση το πολύ μισή ώρα και δέκα λεπτά και αυτό δεν αφορά μόνο εμένα αφορά και τον υπόλοιπο κόσμο. Θα ήθελα να επισημάνω ότι αν είναι εύκολο και δυνατόν τα λεωφορεία της Καλαμαριάς να γίνουν πιο συχνά. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά.»

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια