Καταγγελία για σοβαρή απάτη με θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Καταγγελία για σοβαρή απάτη με θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

Η καταγγελία των Γιατρών του Κόσμου για εξαπάτηση πολιτών

Μία απίστευτη περίπτωση απάτης στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτουν οι «Γιατροί του Κόσμου», καταγγέλλοντας τη δράση επιτήδειων, οι οποίοι επιχειρούν να αποσπούν χρήματα από πολίτες τάζοντάς τους πρόσληψη στο σωματείο τους.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση των «Γιατρών του Κόσμου» αναφέρει τα εξής: «Οι «Γιατροί του Κόσμου», αφού δέχτηκαν την καταγγελία πως κάποια άτομα κάνουν έρανο  στο Γκύζη,  στο όνομα της οργάνωσης, τονίζουν ότι δεν πραγματοποιούν ποτέ ερανική εκστρατεία πόρτα – πόρτα, ούτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών τους ούτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά δέχονται αποκλειστικά δωρεές, είτε απευθείας στα γραφεία τους είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνειας.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό κρούσμα.  Σύμφωνα με μαρτυρία στο γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη, δυο άτομα,  παριστάνοντας τους συνεργάτες των «Γιατρών του Κόσμου» και χρησιμοποιώντας το λογότυπο μας, επιχείρησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά υποσχόμενοι την πρόσληψη εργαζομένων στο σωματείο.

Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες που γίνονται αποδέκτες τέτοιων «κρούσεων», να μη ανταποκρίνονται θετικά αλλά να ειδοποιούν την Άμεση Δράση ή να καλούν άμεσα την οργάνωση.

Οι Γιατροί του Κόσμου επιφυλάσσονται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος τους».

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια