Σέρρες: Πήγε γυμνός στην εκκλησία και ζητούσε να βαπτιστεί ξανά! Η ανακοίνωση της μητρόπολης

Σέρρες: Πήγε γυμνός στην εκκλησία και ζητούσε να βαπτιστεί ξανά! Η ανακοίνωση της μητρόπολης

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν χθες (09-01-2020) κάτοικοι της πόλης των Σερρών. Όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες, οι περαστικοί αντίκρισαν έναν άντρα γυμνό, στην είσοδο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες.

Αμέσως εκλήθη η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και απομάκρυναν το γυμνό άνδρα από το σημείο. Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο άγνωστος άνδρας προχώρησε σε αυτή την πράξη, ωστόσο είναι πιθανό να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες. Σε αυτή αναφέρει: “Αναφορικώς με το ατυχές περιστατικό, το οποίο συνέβη σήμερα (χθες) νωρίς το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, γνωστοποιούμε ότι άνδρας ηλικίας 40-45 ετών, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, γδύθηκε, ζητώντας να εισέλθει στον Ιερό Ναό, προκειμένου να βαπτιστεί, ενώ ο Ιερός Ναός ήταν κλειστός.”

πηγή: diktyotv.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια