Σήμερα η συνεδρίαση για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ ΟΣΕΘ και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Σήμερα η συνεδρίαση για την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ ΟΣΕΘ και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Στην τελική ευθεία  η υπογραφή της σύμβασης  ΟΣΕΘ με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αναλάβουν την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου για λογαριασμό του ΟΑΣΘ.

Σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να εγκρίνει το σχέδιο της σύμβασης, ενώ στη συνεδρίαση αναμένενται να  παραβρεθεί και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε., Στέφανος Τσόλης.

Η συγκεκριμένη σύμβαση -υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του ΟΣΕΘ- "είναι μεγάλης σπουδαιότητας για τον τομέα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση για το επιβατικό κοινό", καθώς -όπως τονίζεται- "όχι μόνο θα ωφελήσει τους επιβάτες των συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών που θα εκτελεί το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (σε συνέργεια με τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Σερρών και Κιλκίς), αλλά και όσους χρησιμοποιούν τις υπόλοιπες γραμμές, καθώς έτσι "απελευθερώνονται" 70-80 οχήματα αλλά και προσωπικό, τα οποία θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν το παρεχόμενο έργο από τον ΟΑΣΘ στον αστικό ιστό".

"Η σύμβαση ανάθεσης έργου στην ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. κρίνεται επιβεβλημένη", προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, καθώς, όπως επισημαίνεται, "οι επιχειρησιακές και λειτουργικές δυνατότητες εξυπηρέτησης των μετακινούμενων από τον ΟΑΣΘ έχουν μειωθεί την τελευταία τετραετία, ενώ σήμερα τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν πως σε καθημερινή βάση βρίσκεται εκτός λειτουργίας περίπου το 20% του στόλου οχημάτων του Οργανισμού".

πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια