Ένας 36χρονος από τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο

Ένας 36χρονος από τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο

Πραγματικότητα θα κάνει το όνειρό του ο 36χρονος Θεσσαλονικιός, Χρήστος Βασιλειάδης, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο, καθώς συγκέντρωσε 67.881 ψήφους στην Online ψηφοφορία που διεξήχθη μέσω του Fjällräven Polar.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα που απέστειλε ο ίδιος μέσω του προφίλ του στο Facebook, Ο Χρ. Βασιλειάδης αναφέρει πως έλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο στη Μεσόγειο αλλά σε όλο τον κόσμο, μετά και την ακύρωση των υποψηφιοτήτων τριών Ινδών. «Εσείς με στέλνετε εκεί, θα σας το χρωστάω» τόνισε, ευχαριστώντας όσους τον ψήφισαν προσθέτοντας: «Θα κρατάμε την γαλανόλευκη στην άλλη άκρη της γης». «Σαν Έλληνες όταν ενωθούμε μαζί είμαστε ανίκητοι» επεσήμανε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Μην σταματάτε να βοηθάτε τον οποιονδήποτε όταν και όπως μπορείτε».

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε στη σελίδα που είχε δημιουργήσει στο facebook για το σκοπό του, ανέφερε:

Να έχετε πίστη και όνειρα.

Όταν κάτι το θέλεις τόσο πολύ θα το πετύχεις.

Το τρέξιμο,η προετοιμασία μηνών και η αϋπνία ενός μήνα για άλλη μια χρονιά επιτέλους απέδωσαν καρπούς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης,για την βοήθεια σας και για όλα όσα έχετε κάνει γι αυτό το τρελό όνειρο!!!

Υγ)Θα είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας όπως και για κάποια πράγματα που θα ετοιμάσουμε στην πορεία αυτής!!!

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Βασιλειάδης αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι του τον Μάρτιο. Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις που είχε κάνει στο typosthes.gr, ο Χρ. Βασιλειάδης, είχε πει ότι θέλει να ταξιδέψει στο Βόρειο Πόλο «με Ελληνική, αλλά και Ποντιακή σημαία, καθότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ποντίων».

polar-map-final.jpg
polar-map-final.jpg

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια