Θ. Ζαγοράκης: Ο ΠΑΟΚ θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα

Θ. Ζαγοράκης: Ο ΠΑΟΚ θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, έχοντας κερδίσει για πάντα τον τίτλο του «Αρχηγού» έδωσε σηνέντευξη στο Grtimes

Διανύοντας τη δεύτερη θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο, απαντά ποια ήταν η πρώτη του εντύπωση αλλά και ποια ιδιότητα από αυτές που τον ακολουθούν ξεχωρίζει, μεταξύ του Ευρωβουλευτή, του Αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και του Προέδρου του ΠΑΟΚ.

Έχοντας διαγράψει μία σπουδαία ιστορία ως διεθνής ποδοσφαιριστής, αναφέρει τι έχει αλλάξει από όταν ξεκίνησε εκείνος την ενασχόλησή του με το άθλημα, αν ο γιος του παίζει μπάλα και ποιες είναι οι μεγάλες του αγωνίες σχετικά με τα παιδιά.

«Τίποτα δεν χαρίζεται», απαντά ο κ. Ζαγοράκης, σχετικά με τις επικρίσεις που δέχονται για την υποψηφιότητά τους πρόσωπα προβεβλημένα, όπως αθλητές και καλλιτέχνες, ενώ υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι κουτός ο Έλληνας», δεν αποφεύγει να σχολιάσει και την σκληρή κριτική που δέχεται ο ίδιος και αναλύει γιατί επέλεξε την Ευρωβουλή και όχι το ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Ευρωβουλευτής περιγράφει αφενός ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της πενταετίας που πέρασε στις Βρυξέλλες, αλλά και ποιοι είναι οι καινούριοι του στόχοι και αρμοδιότητες, μεταξύ των οποίων η συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές Επιτροπές Αλιείας, Παιδείας – Πολιτισμού και στην Αντιπροσωπεία στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Συνεργασίας ΕΕ-Ρωσίας-Σερβίας.

Όσον αφορά την περίοδο των 5 ετών που διετέλεσε Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη, ήταν μεγάλο σχολείο, αλλά πως κρατάει τα καλά, ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί σταθμό στην αθλητική του καριέρα, αλλά και αν παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες, κάνει πρόβλεψη ποιος θα πάρει φέτος το Πρωτάθλημα και πώς συνέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, επισημαίνει το πόσο μεγάλο σφάλμα είναι η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου, αλλά και την ανάγκη πάταξης της αθλητικής βίας και του κακού οπαδισμού, ενώ εκφράζει την άποψή του για τη σημερινή Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.

Υποστηρίζοντας σθεναρά τις αξίες που πρέπει να διέπουν την οικογένεια, λέει για τις ώρες απουσίας του, πώς διατηρεί τις ισορροπίες, για την αγάπη του στον τόπο καταγωγής του τη Λυδία Καβάλας, αλλά και για το παραμύθι που έγραψε «Παίξε Μπάλα».

Τέλος, απαντά ποιοι είναι οι στόχοι του για τη νέα πενταετή θητεία του στην Ευρωβουλή, αν κάνει σχέδια για μετά από αυτό, αλλά και γιατί δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

πηγή: grtimes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια