Ο Τομ Χανκς για Πρόεδρο Δημοκρατίας;

Ο Τομ Χανκς για Πρόεδρο Δημοκρατίας;

Αναζητώντας τον προοδευτικό χώρο ανάμεσα στον Ακη και τον Manolo Petsitis

εριτριγυρισμένη από νεαρά αγόρια που τιτιβίζουν δίπλα της (σχετική εικόνα) υποδυόμενα τα στελέχη της επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ η κ. Φώφη Γεννηματά έβαλε όρο. Ο νέος πρόεδρος Δημηκρατίας να είναι από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο! Μόνο που δεν μας εξήγησε τι εννοεί με τον όρο προοδευτικός χώρος;

Από την Ιόλη Πιερίδη

Μήπως είναι ο χώρος του Manolo Petsitis και των θαλαμηγών του Σύριζα; Μήπως είναι ο χώρος της μίζας στα εξοπλιστικά που είχε καταληφθεί εξ ολοκλήρου από το ΠΑΣΟΚ; Τι εννοεί η Φώφη με τον όρο προοδευτικός χώρος;

Εάν εννοεί τον Γιώργο Παπανδρέου θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μαζί της και θα ήταν μία καλή ευκαιρία να αδειάσει ο Τσίπρας τον Σκουρλέτη υπερψηφίζοντάς τον. Ο Γιώργος είναι σίγουρα καλύτερος από τον πελατειακό Παυλόπουλο ο οποίος μεταλλάχθηκε τυχοδιωκτικά σε Συριζαίο.

Παρότι κατά τη γνώμη μας ο ιδανικότερος για πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ο Τομ Χανκς.

Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ είναι λάτρης της Ελλάδας, η σύζυγός του είναι ελληνικής καταγωγής, και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο. Εδώ και πολλά χρόνια περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα.

Η τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του αποτελεί πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί στο παρελθόν με τον διάσημο ηθοποιό και σε συζήτηση που είχαν σχετικά με θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στη σχετική πρόταση, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον συνομιλητή του.

Κατόπιν αυτού, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος απέστειλε σχετική εμπεριστατωμένη εισήγηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος την επικύρωσε υπογράφοντας τιμητική πολιτογράφηση του αστέρα του Χόλιγουντ.

Ο Τομ Χανκς για Πρόεδρο Δημοκρατίας;, φωτογραφία-1

Ο Τομ Χανκς είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, χάρη στην οποία γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία και ασπάστηκε. Είναι γνωστό ότι διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται συχνά. Λιγότερο γνωστή είναι η φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει, μεταξύ των οποίων η μεγάλη βοήθεια που παρείχε στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Με βάση τον σχετικό νόμο, μετά τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, ο ηθοποιός και η οικογένεια του έχουν περιθώριο ενός έτους για να αποδεχτούν τυπικά την πολιτογράφησή τους και να ορκιστούν ενώπιον του υπουργού Εσωτερικών.

πηγή: kourdistoportocali.com

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια