Άστραψε ο ουρανός - Χιλιάδες πυροτεχνήματα στη Θεσσαλονίκη

Άστραψε ο ουρανός - Χιλιάδες πυροτεχνήματα στη Θεσσαλονίκη

Μοναδικό σόου στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή του νέου έτους

Με ένα φαντασμαγορικό σόου υποδέχθηκε η Θεσσαλονίκη το 2020 με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα να εύχεται καλή χρονιά και μία χρυσή δεκαετία από την πλατεία Αριστοτέλους!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει το σόου που είχε ετοιμάσει ο δήμος με χιλιάδες πυροτεχνήματα και φώτα. Μόλις ο κ. Ζέρβας "έσκασε" ένα party popper σηματοδοτώντας τον ερχομό του νέου έτους ξεκίνησε το πάρτι στην Αριστοτέλους με την Ελένη Φουρέιρα να τον διαδέχεται στην σκηνή.

Το έναυσμα για την γιορτή έδωσαν νωρίτερα ο Γιώργο Κλουντζός σ’ ένα drums performance και στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία του συγκροτήματος Fortissimo. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Γιάννης Σερβετάς.

Με το που σήμανε η αλλαγή του χρόνου χιλιάδες πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης με τον κόσμο που βρέθηκε στις 12 στην πλατεία Αριστοτέλους να παρακολουθεί το φαντασμαγορικό σόου. Πολλοί ήταν αυτοί που είδαν το φοβερό σόου των χιλιάδων πυροτεχνημάτων από τις ταράτσες πολυκατοικιών αφού το θέαμα ήταν ορατό από πολλά μέρη της πόλης ενώ και τα πυροτεχνήματα ήταν σε πολλά μέρη και όχι μόνο στο κέντρο.

ba-1_copy

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια