Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης σήμερα

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στις 16.00, στο Δημαρχείο.

Στην Ημερήσια Διάταξη της 33ης συνεδρίασης η οποία θα προηγηθεί, τα δύο θέματα  συζήτησης είναι η ψήφιση του Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2020 και η έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης(Ο.Π.Δ.) Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί η 34η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με 104 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Έγκριση τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2019

Συνέχιση υλοποίησης του προγράμματος REACT του δήμου Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για το 2020

Ορισμός επιτροπής εκτίμησης των διαμερισμάτων που θα προσφερθούν προκειμένου να μισθωθούν από το Δήμο για την προσωρινή στέγαση των προσφύγων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος REACT από 01/01/2020 έως 31/12/2020, με δυνατότητα παράτασης έως 31/12/2021

Τροποποίηση Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τη συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου «Συντήρηση και αναβάθμιση κτιριακών υποδομών και δομικών κατασκευών των Κοιμητηρίων»

Έγκριση χορήγησης οικονομικών ενισχύσεων σε άπορους δημότες και πολύτεκνους

Πραγματοποίηση του «1ου Τουρνουά Αγάπης Ποδοσφαίρου», με τη συμμετοχή των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της περιοχής της Κοινότητας, την Κυριακή 22/12/2019 στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου Μαλαποκής

Απαλλαγές-μειώσεις τροφείων σχολικού έτους 2019-2020 στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής κατόπιν συνοπτικού(πρόχειρου) διαγωνισμού για την «Καταγραφή οδικού κυκλοφοριακού θορύβου σε έξι σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης, αξιολόγηση των επιπτώσεων στους μαθητές και πρόταση μέτρων αντιμετώπισης»

Παράταση των συμβάσεων μίσθωσης έργου του προσωπικού που απασχολείται στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους(TEFA/FEAD)

Έγκριση 1ης τροποποίησης της σχετικής απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου Α/Α 2. «Κοινωνικό Φαρμακείο Δ.Θ.» της πράξης «Δομή παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ.Θ.».

Πραγματοποίηση εκδήλωσης, άνευ δαπάνης, της 2ης Κοινότητας, «ΦΙΞ in art», που αφορά δημιουργικά εργαστήρια τέχνης με ανακυκλώσιμα υλικά, στην Βίλλα Πετρίδη, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου και απευθύνεται σε παιδιά με ή χωρίς αναπηρία.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια