Βρεττός: Τα γλυκά από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησαν τον κόσμο!

Βρεττός: Τα γλυκά από τη Θεσσαλονίκη που κατέκτησαν τον κόσμο!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, γλυκιά για τις καρδιές μας, αλλά και για τo… στομάχι μας! Σε αυτές τις πραγματικά ξεχωριστές μέρες, τα κεράσματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε τραπεζιού και κάθε επίσκεψης. Αν θέλετε λοιπόν φέτος στις γιορτές να κλέψετε την παράσταση, με μια τεράστια ποικιλία από χειροποίητα γλυκίσματα, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την οικογενειακή επιχείρηση ΒΡΕΤΤΟΣ.

Από το 1992, η οικογένεια Βρεττού ξεκίνησε το μεγάλο της ταξίδι, με μοναδικά της εφόδια τη… γλύκα και τις πατροπαράδοτες συνταγές για σιροπιαστά γλυκά! Με μεράκι, σκληρή εργασία και πυξίδα την άριστη ποιότητα και την πλούσια ποικιλία προϊόντων, τα γλυκά Βρεττός γίνονται γνωστά σε όλη την Ελλάδα.   

brettos4.jpg
brettos4.jpg

Ακόμη και αν η αφετηρία ήταν τα σιροπιαστά, τα γλυκά «Βρεττός» κερδίζουν συνεχώς νέους φίλους, είτε σε καθημερινή ατομική κατανάλωση είτε σε φούρνους, εστιατόρια και ξενοδοχεία, γιατί προσπαθούν να παρουσιάζουν τακτικά νέες γευστικές προτάσεις με επιρροές και συνταγές από όλο τον κόσμο, με στόχο να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες και του επαγγελματία, αλλά και του οικογενειάρχη.

Αυτά τα Χριστούγεννα, θα δοκιμάσουμε προφανώς τους λαχταριστούς κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα «Βρεττός», δεν θα αντισταθούμε στον φρέσκο μπακλαβά και το γαλακτομπούρεκο και φυσικά εμείς οι Θεσσαλονικείς θα τιμήσουμε τις ρίζες μας, με ένα πεντανόστιμο ροξάκι! Κοντά σε όλα αυτά, θα απολαύσουμε και νηστήσιμα σιροπιαστά, όσοι από εμάς κάνουμε νηστεία.

brettos3.jpg
brettos3.jpg

Το 2003, η επιχείρηση μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τ.μ, όπου η οικοδόμηση και ο εξοπλισμός γίνονται με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές στη βιομηχανία τροφίμων. Από εκεί και πέρα, τα γλυκά Βρεττός δεν θα είναι ένα αποκλειστικό προνόμιο για την ελληνική αγορά… αλλά και το εξωτερικό! Οι κάτοικοι πολλών ευρωπαϊκών κρατών όπως της Ιταλίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ελβετίας αλλά και πολύ πιο μακριά όπως στη… Σιγκαπούρη, έχουν πια την ευκαιρία να γλυκάνουν τον ουρανίσκο τους με τις πιο παραδοσιακές γεύσεις γλυκών!

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας της οικογένειας Βρεττού και την πίστη της στην ποιότητα, ότι η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 και IFS, με βασική προτεραιότητα την ασφάλεια σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας.

brettos1.jpg
brettos1.jpg

Ο πήχης των γλυκών «Βρεττός» εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια είναι πάρα πολύ ψηλά και συνεχώς οι άνθρωποι πίσω από την κουζίνα, τον ανεβάζουν ακόμη περισσότερο. Εμείς, ως Θεσσαλονικείς που ξέρουμε από καλό γλυκό, πρέπει απλώς να αφήσουμε τον ουρανίσκο να μας κατευθύνει.

Ξέρουμε που θα μας βγάλει!


Info:

Τηλέφωνα παραγγελίας : 231 079 8687 , 6948205002

Facebook : https://www.facebook.com/VrettosSweets/

Site: https://www.vrettos.gr/index.php

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια