Θεσσαλονίκη: Έπεσαν δέντρα από τον αέρα – Ζημιές σε αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν δέντρα από τον αέρα – Ζημιές σε αυτοκίνητα

Ζημιές από πτώσεις δέντρων προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για να συνδράμει σε συνολικά 15 περιπτώσεις για κοπές και απομακρύνσεις κλαδιών και κορμών δένδρων από το οδόστρωμα, αλλά και για τέντες που έπαθαν ζημιές από τον αέρα με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνες. Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις στις οποίες κλήθηκε η Πυροσβεστική είχαν να κάνουν με το κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Καλαμαριά και το Κορδελιό.

Σημειώνεται ότι δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, αλλά σε δύο περιπτώσεις κατά τις οποίες επενέβησαν οι πυροσβέστες στο κέντρο της πόλης, καταγράφηκαν υλικές ζημιές από δέντρα που έπεσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σημειώνεται ότι οι δυνατές ριπές ανέμου -που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα- μετακίνησαν κάδους απορριμμάτων, σκουπίδια κι άλλα αντικείμενα στους δρόμους και γι' αυτό το λόγο η Τροχαία συνιστά την προσοχή στους οδηγούς οχημάτων.

Δείτε video από πτώρη δέντρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο αναρτήθηκε από τον κ. Στέφανο Δαμιανίδη:

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια