Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Οι Θεσσαλονικείς έχουν συρρεύσει στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, απολαμβάνοντας μοναδικές ιταλικές γεύσεις!

Κι αυτό καθώς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, μαγειρεύουν για το φετινό STREET FOOD ITALIA 2019, στα πλαίσια του “Thessaloniki Food Festival” που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-1 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-2 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-3 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-4 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-5 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-6

Στο διήμερο αυτό έχει στηθεί ένα street food party με γευστικές προτάσεις, άφθονο κρασί, μπύρα και aperol-spritz, γνήσιες ιταλικές πίτσες με ντομάτα και mozzarella, φρέσκα ζυμαρικά, risotto, τραγανά arancini, γεμιστά panzerotti, λεπτή πίτα piadina με αλλαντικά, ιταλικά burger, παραδοσιακά ιταλικά αλλαντικά- porchetta και mortadella, καφές espresso. Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί, στον χώρο της εκδήλωσης και σε διαμορφωμένο πάλκο, συναυλία (από τις 21.00) με τις πιο γνωστές ιταλικές επιτυχίες από τη δεκαετία του ’60 έως και σήμερα.

Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-7 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-8 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-9 Η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει Ιταλική κουζίνα – Η δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, φωτογραφία-10

Στην εκδήλωση βρέθηκε πριν λίγη ώρα και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δηλώνοντας:

«Είμαι λάτρης της ιταλικής κουζίνας κι απολαμβάνω σήμερα ιταλική γεύση. Συγχαρητήρια σε όλους όσους διοργάνωσαν την σημερινή εκδήλωση. Πάντα τέτοια».

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια