Θεσσαλονίκη: Έρχονται αναπλάσεις στην Τούμπα - Θα γίνει υπόγειο πάρκινγκ

Θεσσαλονίκη: Έρχονται αναπλάσεις στην Τούμπα - Θα γίνει υπόγειο πάρκινγκ

Αλλάζει η εικόνα της ευρύτερης περιοχής της Τούμπας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας

Για αλλαγή της εικόνας της Τούμπας έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του OPEN και αναφερόμενος στην ανάπλαση των παλαιών στάβλων Παπάφη, σε συνδυασμό με τις εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και την εκμετάλλευση του κτιρίου της ΥΦΑΝΕΤ.

«Έχει εγκριθεί ένα πολύ σημαντικό project για την πόλη μας, στους παλαιούς στάβλους Παπάφη στην περιοχή της Τούμπας, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει μείνει παραμελημένη. Είναι μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στην οποία θα γίνει ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων με γυμναστήριο, ξενώνα ηλικιωμένων, βιβλιοθήκη, βρεφονηπιακό σταθμό και κυρίως υπόγειο πάρκινγκ» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Ζέρβας.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης η ανάπλαση των παλαιών στάβλων Παπάφη αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 και συμπεριλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για τη νέα χρονιά με προϋπολογισμό 13,5 εκατομμύρια ευρώ.

 πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια