Αναβάλλεται η λειτουργία των διοδίων Ωραιοκάστρου

Αναβάλλεται η λειτουργία των διοδίων Ωραιοκάστρου

Παρά την υπογραφή της ΚΥΑ και τη δοκιμαστική τους λειτουργία, το σχετικό ΦΕΚ δεν εκδόθηκε, με αποτέλεσμα τα ταμεία να παραμείνουν κλειστά.

Αναβάλλεται τελικά η λειτουργία των διοδίων Ωραιοκάστρου, που ήταν προγραμματισμένο να τεθούν σε ισχύ από σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Παρά την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης και τη δοκιμαστική τους λειτουργία, το σχετικό ΦΕΚ δεν εκδόθηκε, με αποτέλεσμα τα ταμεία να παραμείνουν κλειστά.

Ως νέα ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των διοδίων ορίστηκε η Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, τα διόδια λειτούργησαν δοκιμαστικά, με αποτέλεσμα ωστόσο να σημειωθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.

Σημειώνεται πως με την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης καθορίστηκαν και οι τιμές διέλευσης, αναλόγως της κατηγορίας του οχήματος. Έτσι, τα ΙΧ αυτοκίνητα θα χρεώνονται με 0,50 ευρώ ανά διέλευση, τα δίκυκλα 0,30 ευρώ, τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 1 ευρώ και τέλος, τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα χρεώνονται με 1,50 ευρώ.

πηγή: VORIA.GR

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια