Τέσσερις συγκεντρώσεις και 3 πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συγκεντρώσεις και 3 πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πού και πότε έχει προγραμματιστεί να υπάρξουν κινητοποιήσεις σήμερα

Συνολικά 4 συγκεντρώσεις και 3 πορείες διαμαρτυρίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

Στις 13:00 στο ΥΜΑΘ, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εκπαιδευτικούς μέλη των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, που διαμαρτύρονται σχετικά με το θέμα της διαθεσιμότητας.

Το απόγευμα θα γίνουν τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τρεις πορείες από Κύπριους φοιτητές στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά:

Στις 17:30 στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τις φοιτητικές παρατάξεις «Πρωτοπορία» και «Αναγέννηση». Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο.

Στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών (ΠΕΟΦ) Θεσσαλονίκης. Μετά την εκδήλωση, οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν πορεία με κατάληξη το Τούρκικο Προξενείο.

Στις 18:30 στην Καμάρα θα γίνει συγκέντρωση μελών της φοιτητικής παράταξης «Προοδευτική» και θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο με κατάληξη στο Τουρκικό Προξενείο.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια