Τα μέτρα του Δ. Θεσσαλονίκης για την 17 Νοέμβρη

Τα μέτρα του Δ. Θεσσαλονίκης για την 17 Νοέμβρη

Μέτρα με αφορμή τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πάρει ο δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το βράδυ της Παρασκευής συνεργεία του δήμου θα αρχίσουν να απομακρύνουν τους κάδους από τα σημεία που θα περάσουν οι πορείες. Μέχρι την Κυριακή υπολογίζεται ότι θα έχουν απομακρυνθεί περισσότεροι από 400 κάδοι.

“Θα έχουμε σε ετοιμότητα συνεργεία καθαρισμού και βυτιοφόρα, για να καθαρίσουν τα οδοστρώματα όπου και εφόσον χρειαστεί”, αναφέρει στη ThessToday.gr ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα δημοτικής αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής.

“Θα είμαστε σε επιφυλακή από το πρωί της Παρασκευής και όσο πλησιάζει η Κυριακή θα είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα και θα κλιμακώνουμε τις δυνάμεις μας”, πρόσθεσε ο κ. Δαγκλής.

Μάλιστα, θα γίνει και κλάδεμα των δέντρων σε όποια σημεία χρειαστεί, ενώ η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ενημερώνει τον κόσμο σε ποια σημεία θα απαγορεύεται η στάθμευση.

“Όπου υπάρχουν μπάζα και φερτά υλικά θα τα απομακρύνουμε”, κατέληξε ο κ. Δαγκλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέτρα για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου αναμένεται να ληφθούν και από την αστυνομία, καθώς ήδη γίνονται σχετικές συσκέψεις στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

(σ.σ. φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: thesstoday.gr/

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια