Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πού και πότε έχει προγραμματιστεί να υπάρξουν κινητοποιήσεις

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά:

Στις 11:00 μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν μπροστά στο κατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς, επί της οδού Τσιμισκή, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για τα κόκκινα δάνεια.

Στις 18:00 στο ρολόι της Νεάπολης, θα γίνει συγκέντρωση από μέλη της μαθητικής-αναρχικής ομάδας «Αταξία», με αφορμή την επίθεση σε προσφυγόπουλο έξω από σχολείο της περιοχής.

Στις 18:30 στο δημαρχείο της Καλαμαριάς θα γίνει συγκέντρωση – εκδήλωση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΔΥΕΘ) ενάντια στην αμοιβαία αμυντική συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΔΥΕΘ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν οι: Γ. Αετόπουλος, Μ. Αλεξανδροπούλου, Κ. Καρμπάς, Α. Κυζιρίδης, Λ. Μουλαγιαννιός, Σ. Μπαλλάς, Κ. & Β. Πρατσινάκης, Ν. Ταλέας, Μ. Φραγούλη, και το ρεμπέτικο σχήμα της Πριγκιπέσσας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν: Η Επιτροπή Ειρήνης Καλαμαριάς, ο Σύλλογος Γυναικών Καλαμαριάς, η Ένωση Γονέων Καλαμαριάς, το Σωματείο Οικοδόμων, οι Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, η Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς, τα αθλητικά Σωματεία «Μέντεκας», «Μαραθώνας», «Ποσειδώνας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κρήνης «Μπουμπουλίνα» και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια