Την 1η Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA

Την 1η Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA

Η είδηση της απόκτησης της ταινιοθήκης αλλά και του σήματος του MEGA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι του ποσού των 34 εκατ. ευρώ, έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους εργαζόμενους του σταθμού.

Αν και οι ίδιοι θα ήθελαν το νέο κανάλι να κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου, ημέρα γενεθλίων του MEGA, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να καταστεί εφικτό, δεδομένου ότι η εταιρεία Alter Ego δεν θα είναι έτοιμη για να βγει εκ νέου στον αέρα το μεγάλο κανάλι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο MEGA, θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2020. Εκείνο πάντως που ακούγεται έντονα, είναι ότι ο επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του προσανατολίζονται να μετονομάσουν το ONE σε MEGA πριν το κανάλι εκπέμψει σε εθνική εμβέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινιοθήκη του MEGA περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 156 σίριαλ, τα οποία για να προβληθούν θα πρέπει να υπάρξει η συγκατάθεση των δημιουργών τους. Τα ζητήματα από τα πνευματικά δικαιώματα της ταινιοθήκης θα εξεταστούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πηγή: Zougla.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια