Πρόβα για τα Χριστούγεννα κάνει ο Ζέρβας στην Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη πρόβα για τα Χριστουγέννων έκανε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στην πλατεία Αριστοτέλους. Για τον ίδιο αλλά και για τους συνεργάτες του ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος και οι εκδηλώσεις που ετοιμάζουν για την γιορτινή περίοδο αποτελούν το πρώτο μεγάλο στοίχημα της νέας διοίκησης. Τα σχέδια έχουν ολοκληρωθεί και ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμή. 

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με τον Θεόδωρο-Νικόλαο Χιονίδη, αναπληρωτή πρόεδρο του εμπορικού Τμήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και τον συνεργάτη του Γιώργο Γονιάδη, που έχουν αναλάβει τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου τοποθετήθηκαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και η κατασκευή που θα έχει τα αιωρούμενα φτερά. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από την δοκιμή της κατασκευής που έκαναν στην Αριστοτέλους, γράφοντας «πρόβα χριστουγεννιάτικου στολισμού».

zervas-xristougenna-02-sqGPY.jpg
zervas-xristougenna-02-sqGPY.jpg

Όπως δήλωσε ο κ. Ζέρβας στην συνέντευξη του στη «Θεσσαλονίκη», φέτος τα Χριστούγεννα «θα έχει πολλά ταρατατζούμ. Και σε επίπεδο στολισμού και σε επίπεδο τουριστικής κίνησης και σε επίπεδο αισθητικής. Με πολλά τοπικά συγκροτήματα». Όπως έχει γίνει γνωστό, ο διάκοσμος θα επεκταθεί σε όλο το μήκος της Αριστοτέλους, γύρω από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου θα στηθεί χριστουγεννιάτικη αγορά με το σπίτι του Άγιου Βασίλη, το Καρουζέλ, το τρενάκι και 40 ξύλινα σπιτάκια, ενώ η κεντρική πλατεία θα μετατραπεί σε «Πλατεία των Μαγεμένων». 

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια