Με υπερσύγχρονο απινιδωτή «εξοπλίστηκε» εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη

Με υπερσύγχρονο απινιδωτή «εξοπλίστηκε» εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη

Με υπερσύγχρονο απινιδωτή έχει εξοπλιστεί το κατάστημα «Στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με ίδια κεφάλαια. Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου 54.

Διαβάστε την ανακοίνωση της επιχείρησης.

«Είναι ίσως η σημαντικότερη προσπάθεια μας,σ'αυτά τα 23 χρόνια.

Από σήμερα και κάθε μέρα θα υπάρχει σε περίοπτη θέση στο κατάστημα,ένας υπερσύγχρονος Απινιδωτής, που αγοράστηκε από εμάς με ιδιωτικά κεφάλαια,και θα παρέχεται δημόσια σε όποιον το χρειαστεί.

Από τις 09:00 έως τις 03:00 περίπου,τις ώρες δηλαδή που λειτουργεί το εστιατόριο, θα μπορεί να βρει κάποιος αυτήν την σημαντική βοήθεια για να επαναφέρει στην ζωή έναν συνάνθρωπο μας που υπέστη ανακοπή.

Σύντομα θα δημιουργήσουμε ένα μάθημα πρώτων βοηθειών για όλους εσάς,ώστε να υπάρξει η κατάλληλη εκπαίδευση για την λειτουργία ενός τόσο σπουδαίου μηχανήματος.

Σας παρακαλώ με την βοήθεια σας να μάθει όλη η Θεσσαλονίκη ότι σ' αυτήν εδω την γωνιά θα μπορεί να βρει όλες τις τις ώρες,ο καθένας,μια τόσο σημαντική βοήθεια.

Εύχομαι και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά αν χρειαστεί,η βοήθεια του ας είναι καταλυτική!!!

Σας ευχαριστώ».

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια