Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το πρώτο «γυάλινο» καφέ - μπαρ στη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε το πρώτο «γυάλινο» καφέ - μπαρ στη Νέα Παραλία

Μια νέα εποχή για την παραλία Θεσσαλονίκης αρχίζει

Άνοιξε το πρώτο καφέ - μπαρ σε γυάλινο περίπτερο στην Νέα Παραλία και ήδη άρχισε να τραβάει τα βλέμματα των περαστικών της παραλίας της Θεσσαλονίκης.

Το Crazy Shaker είναι το πρώτο κατάστημα εστίασης που λειτουργεί εντός των γνωστών γυάλινων περιπτέρων κατά μήκος της νέας παραλίας, από το Μέγαρο Μουσικής στα Ανατολικά μέχρι και το Λευκό Πύργο. Το νέο καλαίσθητο μαγαζί ανήκει στην εταιρεία «Ιωαννίδης - Γεωργιάδου», όπως και ένα ακόμη γυάλινο περίπτερο του Κήπου του Νερού και φιλοδοξεί να αλλάξει μαζί με τα άλλα νέα μαγαζιά το πρόσωπο της νέας παραλίας.   

Όπως είναι ήδη γνωστό, τα έξι περίπτερα έχουν δοθεί σε ιδιώτες, ενώ τα δύο που απομένουν, θα είναι στη διάθεση του δήμου και συλλόγων για πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κανένα από αυτά τα περίπτερα δεν θα έχουν τραπεζοκαθίσματα στον περιβάλλοντα τους χώρο.

Το κατάστημα άνοιξε τις πύλες του κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου και βρίσκεται στο ύψος της αρχής της Ανθέων. 

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια