Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναβλήθηκε η δική των επτά

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναβλήθηκε η δική των επτά

Οι επτά κατηγορούμενοι, πέντε άνδρες και μια γυναίκα επρόκειτο να καθίσουν σήμερα στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις κατηγορίες της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και της απείθειας, ωστόσο η δίκη πήρε αναβολή λόγω κωλύματος, και συγκεκριμένα ασθένειας μιας εκ των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι κατηγορούμενοι, πραγματοποίησαν παρέμβαση αλληλεγγύης στον κουρδικό λαό, στο γκισέ της Turkish Airlines το απόγευμα της 17ης Οκτωβρίου. Τα άτομα πλησίασαν το γκισέ της τουρκικής εταιρείας και άνοιξαν πανό με μήνυμα συμπαράστασης για τους Κούρδους της Ροζάβα.

Δείτε βίντεο από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο αεροδρόμιο Μακεδονία

H δική αναβλήθηκε για τις 7 Απριλίου 2020.

Σημειώνεται ότι το πρωί της ίδιας μέρας, παρέμβαση είχε πραγματοποιηθεί και στο Τουρκικό Προξενείο, για την οποία κατηγορούνται 12 άτομα, για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και απείθεια, ενώ επιπλέον η εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της διατάραξης σχέσεων με γειτονική χώρα. Η δική τους είναι προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη.

Πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια