Νοτοπούλου: Ακροδεξιό παραλήρημα Σιμόπουλου για νεαρή Ρομά

Νοτοπούλου: Ακροδεξιό παραλήρημα Σιμόπουλου για νεαρή Ρομά

Η φωτογραφία που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Νοτοπούλου

«Ακροδεξιό παραλήρημα απο βουλευτή της ΝΔ» αναφέρει η Κατερίνα Νοτοπούλου σε ανάρτησή της στο Facebook, όπου και στηλιτεύει την ανάρτηση του Στράτου Σιμόπουλου για νεαρή Ρομά στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Νοτοπούλου: «Ακροδεξιό παραλήρημα απο βουλευτή της ΝΔ.

Ένα νέο κορίτσι Ρομά από τον Εκπολιτιστικό
Μορφωτικό Σύλλογο Ελλήνων Τσιγγάνων Δενδροποτάμου «Η ΑΓΑΠΗ» βρήκε να στοχοποιήσει ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Σιμόπουλος. Σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεδίπλωσε τα ρατσιστικά του αισθήματα.
Χρησιμοποίησε μάλιστα μια φωτογραφία της νεαρής κοπέλας για να «πιστοποιήσει» τον ισχυρισμό του.

Τέτοια μυαλά σέρνει και τόση είναι η κατάντια του Σιμόπουλου.

Δε μας είπε ο «αριστος» στην έκφραση ρατσιστικού λόγου, κ. Σιμοπουλος, ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία θα πρέπει να επιλέγονται όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση κατά τη γνώμη του. Πιστοποιητικά φρονημάτων ή καταγωγής;

Έχουμε ευθύνη να απομονώσουμε κάθε ακραία φωνή που ανήκει στον εσμό
της Ακροδεξιάς.

Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει το ρατσιστικό παραλήρημα του βουλευτή της».

Ο Στράτος Σιμόπουλος νωρίτερα είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ακόλουθη φωτογραφία νεαρής Ρομά από την παρέλαση όπου και έγραφε τα εξής: «Στη χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη από πολλούς παρισταμένους υπήρξε η άποψη, ότι η συμμετοχή ορισμένων  συλλόγων δεν έγινε με κριτήρια  που αρμόζουν σε μία εθνική επέτειο. Ελπίζω οι διοργανωτές  του χρόνου να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Η φωτό πιστοποιεί τον ισχυρισμό μου».

roma.jpgπηγή: typosthes.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια