Θεσσαλονίκη: 3η Ημερίδα «SMART EDUCATION» για εκπαιδευτικούς

Θεσσαλονίκη: 3η Ημερίδα «SMART EDUCATION» για εκπαιδευτικούς

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 από τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη διοργανώνουν την 3η ημερίδα SMART EDUCATION, με θέμα: «Gamification & Εκπαίδευση» το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου (12ο χλμ. Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών).

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων των Εκπαιδευτηρίων ως Microsoft Showcase School και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑΜΑΚ, του Δήμου Θέρμης και του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, της RobotixLab, της Eduact και της Technokids/Technoplus. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορά την ενσωμάτωση μηχανισμών του παιχνιδιού στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Στο πλαίσιο της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίου, εκπρόσωπους της Microsoft και άλλων καινοτόμων εταιριών, ερευνητές και εκπαιδευτικούς για:

  • Την ενσωμάτωση μηχανισμών του παιχνιδιού στην εκπαίδευση
  • Τα serious games
  • Τα επικίνδυνα ηλεκτρονικά παιχνίδια
  • Τα εργαλεία της Microsoft
  • Την αξία του προγραμματισμού στη ζωή μας
  • Τη ρομποτική

Για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια