Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες

Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες
20191027_114226-1024x576.jpg
20191027_114226-1024x576.jpg

Συλλαλητήριο διοργανώθηκε το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου 2019 στην παραλία της Μεθώνης.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από ομάδα πολιτών της Μεθώνης ενάντια στην ενδεχόμενη φιλοξενία στην Μεθώνη περίπου εκατό αγνώστου προέλευσης μετανάστες, χαρακτηριζόμενοι ως λαθρομετανάστες κατά τα λεγόμενα των διοργανωτών.

Στην παραλία της Μεθώνης μπροστά στο άγαλμα του Φιλίππου, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, ο δικηγόρος κάτοικος Μεθώνης κ. Τάσος Γιακουμής έλαβε τον λόγο και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Ακούστε την ομιλία του:

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Παπαδημητρίου, γνωστός για την έντονη δράση του στα κοινά της Πιερίας τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του την απογοήτευσή του για την μικρή συμμετοχή του κόσμου της Πιερίας γενικότερα. Θετικός στην φιλοξενία προσφύγων πολέμου, αρνητικός στην φιλοξενία αγνώστου προέλευσης μεταναστών.

Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-2

Παρόντες στο συλλαλητήριο

Διακριτική η παρουσία του δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού κ. Ανέστη Μανώλα που εξ αποστάσεως παρακολούθησε το συλλαλητήριο. Δίπλα του και ο αντιδήμαρχος κ. Προβατίδης.

Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-3

Παρόντες στο συλλαλητήριο και οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ.κ. Λαγδάρης και Καζάς και ο δημοτικός σύμβουλος (επικεφαλής συνδυασμού) κ. Δημήτρης Ζαφείρης. Αρκετοί ήταν και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της περιοχής που έδωσαν το παρόν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπογράφτηκε το παρακάτω ψήφισμα:

Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-4

Στα αξιοσημείωτα η έντονη παρουσία της αστυνομίας.

Φωτογραφικό υλικό:

Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-5 Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-6 Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-7 Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-8 Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-9 Μεθώνη Πιερίας: «ΟΧΙ» σε αγνώστου προέλευσης μετανάστες, φωτογραφία-10

πηγή: olympusmera.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια