Θεσσαλονίκη: Στολίζεται χριστουγεννιάτικα το Λιμάνι - Αγορά για δύο 3ήμερα

Θεσσαλονίκη: Στολίζεται χριστουγεννιάτικα το Λιμάνι - Αγορά για δύο 3ήμερα

Έρχεται το 2ο χριστουγεννιάτικο Flea Market για δύο 3ήμερα!

Το Thessaloniki Christmas Flea Market έρχεται για 2 τριήμερα στην εμβληματική Αποθήκη Γ’, εντός του Λιμανιού! Από την Παρασκευή 20 μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου & από την Παρασκευή 27 μέχρι και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου σας υποδεχόμαστε στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση των Flea Markets!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, έρχεται η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ελλάδας. Κάτι καινούριο συμβαίνει και φέτος στην αποθήκη Γ'.

Μια νέα ιστορία που θα μας ταξιδέψει στα Χριστούγεννα του κόσμου. Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στο αγαπημένο Flea Market της Θεσσαλονίκης .

Μαζί του φέρνει εικόνες και αναμνήσεις από μαγικές χώρες και διαφορετικούς λαούς και στολίζει όλες τις γωνιές του Λιμανιού για να χαρούν και να διασκεδάσουν οι επισκέπτες.

Ετοιμαστείτε για πολλά και διάφορα γιορτινά happenings στη πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - FREE ENTRANCE
Ωράριο Λειτουργίας / Working Hours: 11:00 - 21:00

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια