"Να τολμήσεις": Ο διάλογος του πρωθυπουργού με πολίτες έξω από τον Αγ. Δημήτριο

"Να τολμήσεις": Ο διάλογος του πρωθυπουργού με πολίτες έξω από τον Αγ. Δημήτριο

Στη σημασία της σημερινής διπλής γιορτής για τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της δοξολογίας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι "η χώρα κινείται σε μια νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης", σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση "ανατάσσει την οικονομία, θωρακίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και χτίζει τις εθνικές μας συμμαχίες για να αντιμετωπίσει το μέλλον με αυτοπεποίθηση".

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι συνεχίζουμε να αντλούμε ως Έθνος χρήσιμα διδάγματα από την ιστορία και πρόσθεσε ότι σήμερα "χτίζουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης".

"Πορευόμαστε με σταθερότητα σε ένα μέλλον που θα είναι καλύτερο για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες" κατέληξε στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε με τα πόδια, πλάι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προς το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου θα εγκαινιαστεί έκθεση για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε το πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από τον ναό και με τη σειρά τους οι παρευρισκόμενοι του ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Μάλιστα, ένας πολίτης τον κάλεσε "να τολμήσει".

m 3.jpg
m 3.jpg
m 2.jpg
m 2.jpg
m 1.jpg
m 1.jpg

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια