Ιβάν Σαββίδης: «Αιώνιο παράδειγμα ο ηρωισμός των Ελλήνων πατριωτών»

Ιβάν Σαββίδης: «Αιώνιο παράδειγμα ο ηρωισμός των Ελλήνων πατριωτών»

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την 28η Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου είναι μια σημαντική ημέρα για το ελληνικό έθνος και ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισε με ένα μήνυμα να τιμήσει τη μνήμη των ηρώων.

Συγκεκριμένα, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο θάρρος, στον ηρωισμό και την αφοσίωση που έδειξαν οι Έλληνες στην πατρίδα πολεμώντας απέναντι στο φασισμό και τη βία.

Επιπλέον, τονίζεται ότι αυτή η ημέρα θα πρέπει να αποτελέσει δύναμη για τον ελληνικό λαό και να λειτουργήσει ως «όπλο» για την ευημερία της χώρας.

Δείτε τη δήλωση του:

«Η 28 Οκτωβρίου θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία του ελληνικού λαού ως ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης για εκείνους ήταν οι πρώτοι που έδωσαν μια άξια απόρριψη στον φασιστικό επιτιθέμενο.

Το θάρρος, η σταθερότητα, ο ηρωισμός, η ανιδιοτελή αφοσίωση των Ελλήνων πατριωτών στην πατρίδα είναι ένα αιώνιο παράδειγμα που θα ακολουθεί τις μελλοντικές γενιές.

Οι άθλοι των Ελλήνων είναι ένα παράδειγμα ιθαγένειας, πίστης στα ιδανικά της ελευθερίας, της ηθικής, της δημιουργίας.

Οι δεκαετίες περνούν, αλλά το "ΟΧΙ", που ο ελληνικός λαός είπε ενάντια σε φασισμό, πόλεμο και βία, δεν χάνει τη σημασία του. Σήμερα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε σθεναρά κάθε κακό που απειλεί την επικρατούσα παγκόσμια τάξη.

Αυτή η σημαντική ημέρα να μας δώσει νέα δύναμη για δημιουργική δουλειά προς όφελος του ελληνικού λαού, για την ευημερία της Ελλάδας και την ειρήνη στη γη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Αντιμονοπωλιακής Επιτροπής των Ελλήνων της Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια