Πλήθος πιστών στην περιφορά Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Πλήθος πιστών στην περιφορά Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη

Με κατάνυξη ξεκίνησε το εορταστικό τετραήμερο στην πόλη

Με κατάνυξη διεξάγεται αυτή την ώρα η λιτάνευση των εικόνων του Αγίου Δημητρίου και της Παναγίας Σουμελά και των λειψάνων του Αγ. Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους πιστών και επωνύμων.

Ειδικότερα, η περιφορά ξεκίνησε από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και κινήθηκε σε δρόμους του κέντρου, την Βενιζέλου, την Ολύμπου και την Πελοποννήσου.  

Το παρών δίνουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και πλήθος βουλευτών της πόλης.

agios-dimitrios-19.jpgagios-dimitrios-17.jpgagios-dimitrios-16.jpgagios-dimitrios-15.jpgagios-dimitrios-13.jpgagios-dimitrios-14.jpgagios-dimitrios-12.jpgagios-dimitrios-11.jpgagios-dimitrios-10.jpgagios-dimitrios-9.jpgagios-dimitrios-8.jpgagios-dimitrios-7.jpgagios-dimitrios-5.jpgagios-dimitrios-6.jpgagios-dimitrios-4.jpgagios-dimitrios-3.jpgagios-dimitrios-1.jpgagios-dimitrios-2.jpgπηγή: typosthes.gr
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια