28η Οκτωβρίου: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο - Ακολουθεί... χειμώνας (ΒΙΝΤΕΟ)

28η Οκτωβρίου: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο - Ακολουθεί... χειμώνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διατηρείται το καλοκαίρι στη χώρα και για σήμερα Παρασκευή αλλά και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου που έρχεται μετά. Για σήμερα, ηλιοφάνεια και καλοκαιρία σε όλη την επικράτεια με κάποιες τοπικές συννεφιές στα ανατολικά τμήματα όπως ανατολική Στερεά, Εύβοια και βόρεια Κρήτη και από το απόγευμα και στο Ιόνιο. Οι βοριάδες αρκετά ενισχυμένοι στο Αιγαίο προσεγγίζοντας τα 5-6 και τοπικά και τα 7 μποφόρ. Πολύ καλές και οι θερμοκρασιακές τιμές σε όλη τη χώρα οι οποίες θα κυμαίνονται στους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου. Καλός ο καιρός και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με τα μελτέμια στο Αιγαίο να προσεγγίζουν τα 6-7 μποφόρ και θα συνεχίσει έτσι και την 28η με μοναδική παραφωνία κάποιες τοπικές βροχοπτώσεις προς το νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Θερμοκρασιακά, τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα έχει αρκετή ψύχρα ξεκινώντας περίπου από τους 6 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα και στους 10-14 στα κεντρικά τμήματα της χώρας.

Πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια