Πέντε συγκεντρώσεις και 3 πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις και 3 πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πού και πότε έχει προγραμματιστεί να υπάρξουν κινητοποιήσεις

Γεμάτη είναι η σημερινή ατζέντα των κινητοποιήσεων που πρόκειται να γίνουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει προγραμματιστεί να γίνουν συνολικά 5 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ενώ σε 3 από αυτές θα γίνουν και πορείες στους δρόμους του κέντρου. Αναλυτικά:

Στις 11:00 στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή τη διενέργεια πλειστηριασμού για το οικόπεδο όπου στεγάζεται το εργοστάσιο.

Στις 12:00 στην Καμάρα, φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας, υποστηρίζοντας ότι τα πτυχία των πανεπιστημίων εξισώνονται με αυτά των κολεγίων. Μετά τη συγκέντρωση αναμένεται να γίνει πορεία στους δρόμους του κέντρου.

Επίσης στις 12:00 στο ΥΜΑΘ, μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών θα συγκεντρωθούν με πρόθεση να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του κτιρίου.

Στις 18:30 στην Καμάρα θα γίνει συγκέντρωση από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Στη συνέχεια αναμένεται ότι θα γίνει πορεία στους δρόμους του κέντρου.

Επίσης στις 18:30 στο άγαλμα Βενιζέλου μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν ενάντια στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια