ΑΠΘ: Παιδαγωγική Ημερίδα σήμερα "Βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο σύγχρονο σχολείο"

ΑΠΘ: Παιδαγωγική Ημερίδα σήμερα "Βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο σύγχρονο σχολείο"

Tο Εργαστήριο Μικροδιδασκαλίας του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Μακεδονίας της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος και η Περιφέρεια Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν παιδαγωγική ημερίδα με θέμα:

«Βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων στο σύγχρονο σχολείο: Προκλήσεις στη θεωρία και στην πράξη».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ώρες 18.30-20.30, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Θα μιλήσουν οι:

·Πέλη Γαλίτη, Ερευνήτρια στο Τμήμα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Wisconsin-Madison
·Κωνσταντίνος Μπίκος, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροδιδασκαλίας, Καθηγητής Παιδαγωγικής
·Αλέξης Κόπτσης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Δημήτριος Μαυροσκούφης, ο Γενικός Γραμματέας της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, Γεώργιος Γρόλλιος, και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Μακεδονίας της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Βασίλης Φούκας.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στις συμμετέχουσες και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Εργαστήριο Μικροδιδασκαλίας

Ιδρύθηκε το 1999 και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα εκπαιδευτικής τεχνολογίας, διαθέτει εποπτικό και διδακτικό υλικό και ασκεί κυρίως τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Τομέα Παιδαγωγικής καθώς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές άλλων Τμημάτων σε παιδαγωγικές, κοινωνικές και διδακτικές δεξιότητες. Στις ερευνητικές και διδακτικές του δραστηριότητες συμμετέχουν μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες και απεσπασμένοι/ες εκπαιδευτικοί από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια