Κλείνει σήμερα η Μουδανιών για την δοκιμαστική παρέλαση – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλείνει σήμερα η Μουδανιών για την δοκιμαστική παρέλαση – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλειστή θα είναι σήμερα η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, λόγω της Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης .

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 23-10-2019:

Από τις 07.30- έως τις 16.00 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται Α). των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά από την Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

(Β) Των κινουμένων οχήμάτων από Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια