Θεσσαλονίκη: Έτοιμο το λογότυπο για τα μακεδονικά προϊόντα

Θεσσαλονίκη: Έτοιμο το λογότυπο για τα μακεδονικά προϊόντα

Το πεζό γράμμα «μ» θα είναι το νέο εμπορικό σήμα

Στη Θεσσαλονίκη κυβέρνηση και εξαγωγείς ετοιμάζουν την καμπάνια για την ελληνική Μακεδονία με νέο λογότυπο για τα προϊόντα, ενώ το γαλλικό βέτο για την ένταξη στην ΕΕ  σπροκάλεσε κρίση και πρόωρες εκλογές στις 12 Απριλίου. Το πεζό γράμμα  «μ» είναι το νέο εμπορικό σήμα των μακεδονικών προϊόντων για να ξεχωρίζουν απότα σκοπιανά που καπηλεύονται το όνομα.

«Είναι  ένα μαθηματικό σύμβολο  το οποίο  είναι γνωστό σε όλη την υφήλιο, χρησιμοποιείται από όλους, είναι ένα σήμα κατατεθέν ελληνικό που δεν μπορεί να αντιγραφεί» εξηγεί για την επιλογή του «μ»,  που πλαισιώνεται  από την λέξη Μακεδονία και τη φράση  “the divine great land” δηλαδή «η θεϊκή σπουδαία γη», ο Στράτος Τσαχπίνης, γενικός διευθυντής εταιρίας επικοινωνίας.  

«Συνεπάγεται μια μεγάλη καμπάνια, θα μπει στις εκθέσεις που προβάλλονται τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

πηγή: star.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια