Θεσσαλονίκη: Εφιαλτικές οι διαστάσεις του παρεμπορίου στις λαϊκές αγορές

Θεσσαλονίκη: Εφιαλτικές οι διαστάσεις του παρεμπορίου στις λαϊκές αγορές

Συνάντηση με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τις δράσεις της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Δαγκλή, είχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής και ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης,

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο συνδικαλιστές έθεσαν τα ζητήματα για τις 19 λαϊκές αγορές που λειτουργούν στον δήμο Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στο πρόβλημα του παρεμπορίου, το οποίο έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, όχι μόνο στις λαϊκές αγορές που λειτουργούν στο δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά ευρύτερα στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Όπως τόνισαν ο κ. Δερετζής και ο κ. Παυλίδης είναι αναγκαία η άμεση επέμβαση των αρμόδιων φορέων, προκειμένου να απομακρυνθούν οι παράνομοι πωλητές, από τις λαϊκές αγορές. «Έχουμε επισημάνει τι γίνεται με το παρεμπόριο, αλλά και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Απαιτούνται καθημερινοί έλεγχοι. Δυστυχώς κανείς δεν ακούει και κανείς δεν λαμβάνει τα μέτρα που απαιτούνται», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Δαγκλής υπογράμμισε, ότι το ζήτημα του παρεμπορίου, είναι γνωστό στη διοίκηση του δήμου. Επισήμανε πως υπάρχει σχέδιο για την αντιμετώπιση του, σταδιακά εφαρμόζεται και θα εντατικοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. 

me-d-dagkli-1.jpg
me-d-dagkli-1.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια