Το “Ροζ Ταξί” έφερε τρία κινηματογραφικά βραβεία στην Θεσσαλονίκη

Το “Ροζ Ταξί” έφερε τρία κινηματογραφικά βραβεία στην Θεσσαλονίκη

Το Pink Taxi που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το φεστιβάλ Σύμης, επέστρεψε και μαζί του έφερε τρία βραβεία. Μια κινηματογραφική ομάδα που με μια πρωτότυπη ιδέα, χάρισε χαμόγελα σε εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στο φεστιβάλ και κατάφερε να αποσπάσει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους, Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας και Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας.

Η ταινία Pink Taxi είναι εμπνευσμένη από τις ρετρό ερασιτεχνικές ταινίες, σατιρίζοντας όμως τις σημερινές παραγωγές με υπερήρωες. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν τα παιδιά ξεκίνησαν να γυρίζουν την ταινία έθεσαν δυο βασικούς ορούς. Πρώτον έπρεπε να ολοκληρωθεί σε τέσσερις ήμερες και δεύτερων το μπάτζετ δεν έπρεπε να ξεπεράσει τα 100 ευρώ.

pink-2.jpg
pink-2.jpg

Η ανατρεπτική υπόθεση πάει κάπως έτσι:  Μια μέρα ο Απόστολος αποφάσισε να γίνει ένας σούπερ ήρωας. Δημιούργησε λοιπόν μια στολή που του επιτρέπει να τηλεμεταφέρεται σε όποιο μέρος θελήσει αλλά μόνο μια φορά τη μέρα. Έρχεται λοιπόν η στιγμή που ο συγκάτοικος του χρειάζεται την βοήθεια του. Πρέπει να πάει σε μια πολύ σημαντική συνέντευξη όμως δεν προλαβαίνει και κάπως έτσι ο Απόστολος προσφέρετε να τον τηλεμεταφέρει. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Ο συγκάτοικος του δεν πιστεύει στις μαγικές του ικανότητες. Τελικά θα τα καταφέρει;

pink-4.jpg
pink-4.jpg

Το cast της ταινίας: Απόστολος Τσάμης (Pink Taxi), Γιώργος Βερζυγιαννίδης (συγκάτοικος), Αργύρης Ταφραλίδης (Μάνατζερ), Χριστίνα Ταφραλίδου (Γραμματέας).


πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια